Vakantietips voor alle bestemmingen

Info over alle zonbestemmingen

Curaçao deal

Op vakantie naar Curaçao? Zoek altijd een voordelige Curaçao deal! Het gehele jaar door zijn er voordelige Curaçao deals te vinden, waarbij je honderden euro’s kunt besparen op je vliegticket. Dat is al leuk als je alleen vliegt, maar met een groep (bijvoorbeeld je gezin) nog veel beter! Nu is natuurlijk de volgende vraag: hoe gaat dat in zijn werk? Moet je daar iets speciaals voor doen? Op welke manier boek je dan zo’n Curaçao deal?
Curaçao deals boek je altijd het voordeligst online, en wel op TicketDetective.nl. De Ticket Detective is namelijk dag en nacht met zijn vergrootglas in de hand op zoek naar de allerbeste deals. En daartoe behoort ook de scherpste Curaçao deal. Om je een idee te geven van de lage prijs van sommige van deze Curaçao deals, hieronder enkele voorbeeldreizen.
Curaçao deals voor alleen een ticket
Er komt regelmatig een Curaçao deal voorbij waarbij je alleen een ticket boekt. Vaak zijn dit vliegtickets om de laatste stoelen nog te vullen, of speciale acties (denk bijvoorbeeld aan KLM Werelddealweken). Gemiddeld ben je zo’n 650 tot 800 euro kwijt voor een ticket. Bij Ticket Detective had je echter Curaçao deals al vanaf 300 euro. Op een gezin met 2 kinderen scheelt je dat tot wel 2000 euro! Liever inclusief accommodatie? Je vindt op Ticket Detective ook regelmatig een Curaçao deal met verblijf.
Curaçao deals met hotel
Een Curaçao deal met hotel hoeft niet eens veel duurder te zijn dan eentje met een los ticket. Een goed voorbeeld was een recente Curaçao deal waarbij je 7 dagen midden in het bruisende Willemstad verbleef voor slechts 429 euro. Dat was een uitschieter, maar nog steeds zijn er vaak Curaçao deals te vinden met verblijf voor minder dan 600 euro. Dat is al goedkoper dan een gemiddeld los ticket! Dus als je graag eens naar deze prachtige Caribische bestemming komt, maar geen zin hebt om diep in de buidel te tasten, schrijf je dan in bij Ticket Detective voor de laatste Curaçao deals!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>