Vakantietips voor alle bestemmingen

Info over alle zonbestemmingen

De geheimen van een vakantie naar oceanië

Altijd al een naar het continent Oceanië willen reizen? Een vakantie naar bijvoorbeeld Autstralie of nieuwe zeeland is totaal anders dan bijvoorbeeld Azië of Amerika. Alles staat in het teken van de geweldig natuur. Maar de landen hebben nog meer te bieden. In dit artikel bekijk je tips voor een vakantie naar Oceanië. Vergelijkbare tropische bestemming zijn bijvoorbeelde Malediven en Mauritius.

Australië

Zin om echt ver weg te gaan? Laat de dagelijkse sleur en stress ver achter je en ga op reis door Australië! Australië is gezien vanuit Centraal-Europa aan de andere kant van de wereld en wordt vaak “Down Under” genoemd. Australië is het kleinste continent en tegelijkertijd het zesde grootste land ter wereld. Een reis door Australië is een reis vol avontuur! Zoveel verschillende landschappen een verbazingwekkend kleurrijke onderwaterwereld, moderne steden, flora en fauna, wijngaarden, bergen en ruim 36.000 km kustlijn. Reis naar Australië voor: dramatische landschappen, adembenemende stranden, Aboriginal cultuur, unieke flora en fauna, prachtige uitgestrekte leegte, pulserende kosmopolitische steden.
Dus snel een camper huren in Australië en gelijk op pad of beter de weg om dit imposante land te verkennen. Neem de tijd om de verschillende gebieden te doorkruisen in je luxe huis op wielen!

Nieuw-Zeeland

Een reis naar het verre Nieuw-Zeeland staat voor velen hoog op het verlanglijstje. Een reis door Nieuw-Zeeland brengt je naar kleurrijke vulkanen, hoge besneeuwde bergen, warmwaterbronnen en spuitende geisers, diepe fjorden, wilde ruige kust en tropische stranden, subtropische regenwouden, watervallen en boomvarens zo hoog als palmbomen. De meeste planten en dieren die je hier tegenkomt zie je nergens anders in de wereld. Reis naar Nieuw-Zeeland voor: adembenemende landschappen, natuur en rust, avontuur, cultuur en historie, activiteiten en unieke bezienswaardigheden.

Welke reisorganisaties zijn er voor Oceanië?

  1. Djoser: Djoser organiseert actieve groepsrondreizen over de hele wereld en is hiermee marktleider in Nederland. Tijdens de rondreizen van Djoser maak je kennis met de meest uiteenlopende Australische landschappen.
  2. De Jong Intra: Met de Jong Intra Vakanties kun je de prachtigste verre reizen maken! Australië en Nieuw-Zeeland zijn al jaren topbestemmingen van de Jong Intra Vakanties.
  3. Fox: Individuele reizen, die speciaal zijn samengesteld voor twee personen (eventueel uitgebreid met jouw vrienden en/of familie). De reizen zijn in principe geschikt voor elke leeftijd.
  4. Tenzing Travel: Op reis naar Australië, Nieuw-Zeeland of naar The Pacific Islands? Laat de reisexperts van Tenzing Travel u adviseren over de ideale samenstelling van uw reis! Tenzing Travel is jaren achtereen uitgeroepen tot de beste specialistische reisorganisatie. Maatwerk, flexibiliteit en exclusiviteit zijn de kracht van Tenzing Travel.
  5. Riksja Travel: Reizen door Australië en Nieuw-Zeeland op je eigen manier. Riksja is een reisorganisatie van reizigers voor reizigers. Australië en Nieuw-Zeeland bouwstenen en individuele rondreizen.
  6. Sawadee: Al meer dan 25 jaar specialiseert Sawadee zich in actieve en avontuurlijke groepsreizen. Tijdens de reizen wordt verdergegaan dan alleen de bekende hoogtepunten. Groepsreizen, familievakanties en singlereizen.
  7. SNP: Touroperator gespecialiseerd in actieve reizen naar meer dan 270 reisbestemmingen ‘all over the world’. Groepsreizen en (individuele) rondreizen met huurauto.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>