Vakantietips voor alle bestemmingen

Info over alle zonbestemmingen

Een rondreis naar het prachtige Zweden

Zweden, een land dat bekend staat om zijn ongerepte natuur en prachtige natuurverschijnselen. De natuur in Zweden is beschermd en te vinden in een van nationale parken en natuurreservaten. Zweden is 450.000 vierkante kilometer(11x zo groot als Nederland) en in het uiterste Noorden van Zweden leven slechts 3 inwoners per vierkante kilometer. Ruim 80% van de inwoners in Zweden woont in steden, waardoor de natuur vrijwel niet is aangetast.

Steden in Zweden
De meest bezochte steden in Zweden zijn: Stockholm, Goteborg, Malmo, Uppsala en Helsingborg. De hoogstad van Zweden is Stockholm. Stockholm is gebouwd op twintig eiland in het Malarmeer, waardoor die ook zijn naam te danken heeft: de stad van bruggen. Stockholm heeft 1,8 miljoen inwoners, maar heeft het voor elkaar gekregen toeristen toch het gevoel te geven dat ze een dorp bezoeken. De meest bezochte bezienswaardigheden in Stockholm zijn: Het koninklijk peleis(kungliga Slottet), het vasamuseet en het openlucht museum.

Een rondreis Zweden is perfect voor het gezin, maar ook voor de mensen die op avontuur willen gaan. Zo zijn er mogelijkheden om te skiën, bergbeklimmen en wandeltochten van laag tot hoog niveau. Onder de avontuurlijke bezigheden in Zweden is het een aanrader om te gaan kanoën door de vele prachtige meren in Zweden.

Interesse gekregen in een rondreis Zweden?
Gaat u zich dan goed oriënteren bij alle reisbureaus die een goedkope rondreis naar Zweden aanbieden. Reisbureaus hebben allemaal verschillende pakketten als het gaat om rondreizen, zo zit er verschil in prijzen en mogelijkheden. Het is daarom zeer belangrijk om zoveel mogelijk onderzoek te doen.

, , ,

3 thoughts on “Een rondreis naar het prachtige Zweden
 • Bivak zegt:

  hallo iedereen,ik heb istsnuen als eerste een weekje mogen vertoefen in dit mooie huisje.Het was gemiddeld min 15 graden maar zelfs dan GEWELDIG!!!Hoewel het meeste onder ca. 50 cm sneeuw was bedekt bleef het ontzettend mooi.het is zeker een aanrader om zelf een keertje te gaan.groetjes Svenjaheel zeker een aanrader !!!

 • Kader zegt:

  Hallo Jan en Carla,Het ziet en geweldig uit,jullie heebbn er in september weer flink gewerkt.we heebbn het gezien in juni wat er nog allemaal gedaan moest worden,meer het is klaar en wensen jullie veel mooie vakanties toe.groeten Peter en Nel

  • Aliyu zegt:

   Hallo Jan en Carla,Het ziet er allemaal strak uit.En ook het huis is gldieweg. Ben benieuwd wanneer jullie daar voorgoed blijven. hahaWij wensen jullie heel heel veel woon plezier daar.Lieve groetjes George en Annelies xx

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>