Vakantietips voor alle bestemmingen

Info over alle zonbestemmingen

Een stedentrip Milaan geboekt, wat kun je daar doen?

Milaan, een van de mooiste en de meest drukbezochte stad, gelegen in de regio Lombardije in Italië. Milaan wordt ook wel dé modehoofdstad van de hele wereld genoemd, Italië is hier natuurlijk erg trots op. Milaan is dé stad van Italië waar het geld rolt. Ik ga je nu uitleggen waarom jij een stedentrip Milaan moet boeken.

Stedentrip Milaan geboekt voor de mode?

Als je gek bent op fashion dan moet je natuurlijk een keer in Milaan zijn geweest. Milaan heeft het gehele jaar modeshows wat natuurlijk geweldig is om een keer meegemaakt te hebben, zo heb je ook de Milan Fashion Week. Heel veel bekende modemerken toen mee aan de Milaan Fashion Week om hun winter en zomercollecties te presenteren. Tijdens de Fashion Week worden er nog meer leuke events georganiseerd om het nog leuker en gezelliger te maken. Dus ben jij iemand die ontzettend veel houdt van fashion? Dan is het geen slecht plan om je stedentrip Milaan te plannen rond deze tijd.

Een stedentrip Milaan betekend veel cultuur snuiven.

We weten nu wel dat Milaan dé modestad is van de wereld, shoppen is iets wat zeker gaat gebeuren als je er dan toch bent maar er is meer! Voor de cultuur kun je ook zeker gaan naar Milaan, zo kun je al voor 5 euro de Duomo toren beklimmen. Ook is een kijkje op Centaal Station een goed idee, het is een heel mooi historisch gebouw met de grootste Feltrinelli Express-boekwinkel van Italië. Hou je van natuur? Dan raadt ik je aan om het groene stadspark Giardini Pubblici te bezoeken, deze heeft een vlindertuin en ook nog eens musea. Wil je de stad van bovenaf bekijken? Je kan de 108 meter hoge Torre Brance beklimmen?  Corso Como is een leuke uitgaansstraat, na een drukke dag is dit de ideale plek om af te sluiten met en drankje. Ik hoop dat ik je nu genoeg redenen heb gegeven om een stedentrip Milaan te boeken, succes!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>