Vakantietips voor alle bestemmingen

Info over alle zonbestemmingen

Fly Drive Portugal

Voor veel Nederlanders is een fly & drive nog vrij onbekend. Een fly drive vakantie is een vakantie waarbij u met het vliegtuig naar bijvoorbeeld Portugal gaat waarna er bij de vlieghaven een huurauto voor u klaar staat welke u kunt gebruiken tijdens uw vakantie. Dit geeft u de mogelijkheid om de lange autoreis naar Portugal over te slaan en een huurauto te nemen. Ondanks het feit dat dit in eerste opzicht misschien prijzig lijkt, moet u zich bedenken hoeveel het u zou kosten om de duizenden kilometers met uw eigen auto af te leggen van en naar Portugal.

Huurauto

Daarnaast hoeft u zich ook geen zorgen te maken om onderhoud, verzekering of garantie aangezien een huurauto altijd all-risk verzekerd is en altijd goed onderhouden zijn. Zo hoeft u niet bang te zijn dat u stil komt te staan en mocht dit onverhoopt toch gebeuren dan zal het verhuurbedrijf u een vervangende huurauto kosteloos meegeven.

Fly & Drive vakantie

Een fly drive Portugal kan naar meerdere bestemmingen in Portugal. De meeste vluchten vertrekken vanaf Schiphol maar er zijn ook enkele aanbieders die vliegen vanaf Eindhoven of Rotterdam. U kunt zelf kiezen waar u naar toe wilt in Portugal; zo kunt u naar de prachtige Algarve, naar Lissabon of bijvoorbeeld naar Madeira.

Reisbureau’s

Bij een fly drive vakantie kunt u er voor kiezen om een pakket af te nemen bij een reisbureau waarbij alles voor u geregeld wordt, maar u kunt er ook voor kiezen om de huurauto en vliegreis zelf te boeken. Dit is vaak wel goedkoper, echter moet u zich afvragen of dit ook gemakkelijker is aangezien u bij een reisbureau verzekerd bent van goede kwalitatieve auto’s die passen bij uw wensen en bij het zelf regelen van een huurauto is de kans op een teleurstellende auto of fouten in uw reservering veel groter.

 

One thought on “Fly Drive Portugal
  • Reiziger zegt:

    Portugal is een prima land voor een flydrive vakantie. De infrastructuur is prima en je kunt het prima combineren met een zonvakantie. Hebben wij zelf ook gedaan door te starten in Faro en vandaar noodelijk te trekken. De Alentejo regio is bijvoorbeel een aanrader en er zijn ook diverse leuke oude steden te vinden. Coimbra en Evora zijn bijvoorbeeld aanraders.
    Ook Porto is natuurlijk een must see met de rivier de Douro en de achterliggende portregio als uithangborden. Natuurlijk mag ook Lissabon niet ontbreken tijden de rondreis door Portugal.

    Na het voltooien van de Portugesé fly-drive zou je nog prima een weekje zon, zee en strand kunnen pakken aan de Algarve met zijn prachtige zandstranden. Portugal is een heerlijk vakantieland!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>