Vakantietips voor alle bestemmingen

Info over alle zonbestemmingen

Formule 1 hotels in Frankrijk

Zoekt u een hotel langs de snelweg waar u kunt overnachten? Dan is een Formule 1 hotel (ook wel F1 hotel genoemd) een goede optie. Wanneer u naar Frankrijk gaat, maar u moet nog door heel Frankrijk rijden, dan is het aan te raden om een Formule 1 hotel Frankrijk te boeken zodat u de volgende dag weer uitgerust uw reis kunt vervolgen. Er ligt een Formule 1 hotel langs de auto-route du Soleil. Het voordeel dat deze hotels langs de auto snelwegen liggen is voor u natuurlijk ideaal, u hoeft er niet extra voor om te rijden en kunt meteen van de snelweg af naar uw hotel. In Frankrijk zijn een groot aantal hotels aanwezig van de Formule 1 hotelketen.

Welk F1 hotel u ook kiest, alle F1 hotels maken deel uit van de Accor hotelgroep en deze hotel keten kent u misschien wel van de Etap- en Ibis hotels. Het zijn allemaal goedkope low budget hotels waar u gebruik van kunt maken tijdens u vakantietrip.

Formule 1 hotels langs de auto snelweg: route du soleil

De Auto route du Soleil is de meest bereden auto route om van en naar uw vakantie bestemming in Zuid Frankrijk te gaan. De autoroute bestaat uit de snelwegen A6 en A7 en loopt van Parijs tot aan Marseille. Dit is de route volgens de Fransen. De Nederlanders laten de route de soleil starten in Luxemburg. De totale lengt is zo’n 770 km. Uiteraard zijn er ook Formule 1 hotels langs de snelwegen A6 en A7 te vinden, o.a. in de steden Lyon, Dijon en Avignon.

Reserveren van een formule 1 hotel in Frankrijk

Als u een reservering wilt plaatsen dan kan dat op vier manieren. U kunt op de website van de Formule 1 hotels de plaats van de bestemming intypen en op die manier kijken welk hotel het dichtstbijzijnde is. Dit is de snelste manier om de selectie van de beschikbare goedkope hotels te bekijken. Dan kunt u meteen data doorgeven en reserveren. Maar u kunt ook een hotel kiezen dat zich dicht bij een attractie of uw zakelijke bestemming bevindt en daar reserveren. Ook de kaart die op de website aanwezig is kunt u gebruiken of als u het hotelnummer weet waar u wilt verblijven dan kunt u altijd dit nummer doorgeven en dan reserveren wij voor u een hotel.

, , ,

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>