Vakantietips voor alle bestemmingen

Info over alle zonbestemmingen

Jongerenreizen Kroatie 2013

Dat Kroatie populair is als vakantiebestemming onder jongeren is inmiddels duidelijk. Jaarlijks groeit het aantal Nederlandse jongeren dat kiest voor een vakantie in Kroatie hard. Niet zonder reden natuurlijk! Behalve aantrekkelijke prijzen heeft Kroatie ook veel te bieden aan jongeren. De jongerenreizen Kroatie die Simi Reizen aanbiedt zijn overigens wel iets anders dan de gemiddelde jongeren reis naar Kroatie. Simi biedt namelijk uitsluitend actieve jongerenvakanties aan. Dat betekent dat we naast zon, zee, strand en lekker uitgaan ook nog eens een aantal stoere activiteiten ondernemen. Jij komt dus zeker terug met de coolste foto’s en de spannendste verhalen.

Op het programma tijdens onze actieve vakantie Kroatie staan onder andere snorkelen, zeekajakken, een spectaculaire raft-tocht, een mountainbike-tour en canyoning. Een programma waar afwisseling, actie en avontuur hoog in het vaandel staan. Natuurlijk verblijven we op een camping die direct aan het strand ligt. Slechts 30 meter van zee hebben we een heerlijk strand waar je je vakantie kunt vieren. De camping heeft alles wat een camping moet hebben, een wifi-verbinding, restaurant en meer. Ook kun je op de camping zelf een duikclub vinden, kajaks huren en zelfs een catamaran.

De vakantie die we voor jongeren organiseren in Kroatie is afwisselend en vindt plaats vlakbij de stad Split. In Split kun je als jongere prima uitgaan en kun je rekenen op een volle vakantie vol avontuur, actie en heel erg veel fun! Onze busreizen Kroatie organiseren we voor een aantal verschillende leeftijdsgroepen. Zo hebben we een speciale groep voor jongeren tussen de 16 en 19 jaar oud, een groep tussen de 19 en 22 jaar en een groep van 23 tm 28 jaar. We hebben bij deze vakantie gezocht naar een perfecte combinatie van actie, afwisseling, fun en uitgaan.

Ben je iemand die wel van wat avontuur houdt? Bekijk dan ook zeker onze andere jongeren reizen eens zorgvuldig. In de zomervakantie 2013 kun je met ons naar verschillende topbestemmingen voor jongeren. Zo organiseren we jongerenvakanties in Slovenie, Oostenrijk, Spanje, Frankrijk, Tsjechie en in de Belgische Ardennen.

 

 

, ,

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>