Vakantietips voor alle bestemmingen

Info over alle zonbestemmingen

Lloret de Mar

Lloret de Mar, één van de populairste bestemmingen onder jongeren

Lloret de Mar in Spanje is al vele jaren één van de meest populaire vakantiebestemmingen voor jongeren. Dit is niet heel gek aangezien er in Lloret vele uitgaansgelegenheden zijn. Zo kent deze bestemming tientallen kroegen en barretjes en voor degene die het laat willen maken; er zijn meer dan genoeg discotheken. In de discotheken komen in de zomer veelal grote namen uit de DJ scene.

Lloret de Mar is geliefd bij Nederlanders, maar ook zeker bij internationale toeristen. Zo komen er Duitsers, Italianen Engelsen en Fransen naar deze jongeren bestemming.
Lloret wordt tevens gekend door de vele hotels en appartementen, de hotels zijn niet duur en als je een hotel in combinatie met een vliegticket boekt bespaar je al snel een hoop geld.

Overdag is er ook meer dan voldoende te beleven in Lloret de Mar. Zo kan je lekker op het strand gaan liggen, of shoppen in de winkelstraat. Bovendien zijn er reisorganisaties die activiteiten regelen overdag voor jongeren. Je hoeft dus geen moment stil te zitten in Lloret!

Wanneer je een bezoekje wilt brengen aan Barcelona vanuit Lloret de Mar is dit ook zeker geen probleem. Lloret kent een eigen busstation, waar bijna ieder uur bussen vertrekken naar Barcelona.

Heb je na het lezen van deze tekst zin om naar Lloret de Mar op vakantie te gaan. Kijk dan eerst even goed rond op de websites van de verschillende reisorganisaties zodat je uiteindelijk wel de juiste prijs betaald voor je vakantie.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>