Vakantietips voor alle bestemmingen

Info over alle zonbestemmingen

Novasol vakanties

Novasol heeft genoeg aanbiedingen om u en uw gezin het gehele jaar door te accomoderen. Niet alleen in Nederland hebben ze vakantieparken, maar ook in Belgie, Nederland, Italie, Portugal, Turkije, Spanje en nog veel meer landen. Ze hebben niet voor niets de Reisgraag award voor 2017 gewonnen.

Vakantieparken

Zin om lekker met de familie naar een vakantiepark te gaan? Er zijn meer dan genoeg waarvan u kunt kiezen. Als ’t nou gaat om een klein gezin of een groep van 8 personen. U kunt precies aangeven wat u allemaal in uw vakantiehuisje wilt hebben of wat u in de buurt wilt hebben. Wilt u een sauna en een privé zwembad? Of wilt u graag een huisje huren dat dicht bij een golfbaan staat? U hoeft ’t alleen maar aan te geven.

Vakantiehuisjes huren tijdens ’t Paasweekend of Meivakantie kan natuurlijk ook. Er zijn speciale aanbiedingen voor vakantie en feestdagen om er lekker een paar daagjes weg te gaan met de familie. Maakt u liever een Stedentrip? Lekker een paar dagen naar Parijs of Boedapest gaan is zo geregelt.

Novasol groepsaccomodaties

Novasol biedt ook leuke groepsaccomodaties aan in Europa voor de hele familie. Als u eraan denkt om een feestje te houden of om iemands verjaardag te vieren dan is dit echt wat u zoekt. Voor de vissers zijn er ook vissershuizen waar u lekker van ’t natuur kunt genieten terwijl u een bootje huurt en ziet wie in uw groep de meeste vissen kan vangen. De huizen zijn voorzien van alles die u nodig mocht hebben, waaronder een grote vrieser en plaats om uw vangst schoon te maken.

Leuke vakanties en aanbiedingen

Als ’t winter is hoeft u niet thuis te zitten. Kom en verblijf met de hele familie in één van de Wintersport Chalet’s en geniet van het sneeuwlandschap. U kunt ook skieën, snowboarden en andere activiteiten doen.

Op ’t laatste moment een trip boeken en uw hond ook meenemen is geen probleem. U kunt de brochures bestellen om alle Novasol aanbiedingen te bekijken. Denk hierbij aan het huren van Novasol bungalows, extra voordelig in prijs.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>