Vakantietips voor alle bestemmingen

Info over alle zonbestemmingen

Op vakantie naar Carihuela

Wil je op vakantie naar de Costa del Sol ? Dan denk je al snel aan een vakantie in Torremolinos, maar het aan Torremolinos gelegen vissersplaatsje Carihuela is bij veel mensen een heel stuk minder bekend. En toch is het zo dat de mensen die op vakantie zijn geweest in Carihuela over het algemeen terug komen. Ondanks dat Carihuela vrij rustig gelegen is heeft het vele mooie en goede appartementen. Carihuela ligt tussen Torremolinos en Benalmadena in, je kunt er heerlijk van je welverdiende vakantie genieten in één van de goede hotels aan de boulevard.

Carihuela beschikt over een prachtig lang strand met een gezellige en mooie boulevard, tussen het strand en de boulevard rijden geen auto’s, zodat u op uw gemak rustig kunt wandelen langs de vele winkeltjes en goede restaurants, Carihuela heeft vele goede (vis)restaurants maar ook als je niet van vis houdt kun je hier iedere dag heerlijk eten.

Torremolinos ligt op loopafstand van Carihuela, ook dit is een leuke plaats die zeker in de avond erg gezellig is als u van lekker eten en drinken houdt, ook voor een avondje stappen kunt u in Torremolinos goed terecht.

Aan de andere kant van Carihuela ligt het wat luxere Benalmadena, hier is het zeker in de avond gezellig druk dit komt mede door de ligging van de mooie haven van Benalmadena.

U vliegt vanuit Nederland 2,5 uur naar de luchthaven van Malaga, waar vandaan het dan nog ruim 20 minuten rijden is tot dat u op uw vakantiebestemming wordt afgezet.

 

, , , ,

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>