Vakantietips voor alle bestemmingen

Info over alle zonbestemmingen

Tweede Huis Italië

Wenst u een woning of een villa aan te schaffen in Italië dan dient u te zijn bij Tweede Huis Italië. In het plaatsje Umbrië worden er zeven uitzonderlijk moderne villa’s gebouwd door Tweede Huis Italië.

De bouwlocatie van elke villa is zodanig uitgekozen dat elke plek omgeven is door prachtige olijfbomen. Indien u dat wenst kan Tweede Huis Italië er ook voor zorgen dat uw villa wordt voorzien van een zwembad.

Privacy en comfort staan hoog in het vaandel bij Tweede Huis Italië. Daarom heeft Tweede Huis Italië voor een dusdanige bouwmethode gekozen dat privacy absoluut gewaarborgd is.

Om een juiste balans te creëren tussen privacy en comfort heeft Tweede Huis Italië er ook voor gezorgd dat u volledig gebruik kunt maken van extra luxe voorzieningen zonder dat uw daarvoor lang onderweg dient te zijn. Binnen het resort worden er voorzieningen neergezet zoals een restaurant en een wellnesscentrum.

De villa’s die door Tweede Huis Italië worden aangeboden zijn geschikt voor een permanente bewoning. Echter, indien u anders wenst kunt u de villa’s ook laten verhuren. Kiest u ervoor om uw villa te laten verhuren dan neemt Tweede Huis Italië u al het zorg uit handen.

Middels de Fattoria van Tweede Huis Italië wordt het beheer van het verhuur volledig overgenomen. Zaken als ontvangst en inchecken, een boodschappenservice bij aankomst, vervanging van beddengoed en handdoeken, tussentijdse schoonmaak of vervoer naar het vliegveld, daar wordt allemaal zorg voor gedragen.

Bij zowel koop als verhuur wordt u altijd bijgestaan door een Italiaans sprekende Nederlandse makelaar van Tweede Huis Italië.

Wenst u een villa aan te schaffen in het hart van Umbrië? Dan kan nu via Tweede Huis Italië. Wees er snel bij, het zijn er maar slechts zeven.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>