Vakantietips voor alle bestemmingen

Info over alle zonbestemmingen

Contactpagina

3 thoughts on “Contactpagina
 • sanne zegt:

  “Beste,

  wij van Zwemkleding.nl hebben een uitgebreid assortiment van zwemkleding en badmode. Daarnaast bieden wij de bezoeker veel informatie aan waardoor deze de nieuwste trends kan volgen via onze website. Wij kwamen uw website tegen en moeten zeggen dat uw website er goed verzorgd uit ziet.

  Wij zijn op zoek naar websites waarbij wij een linkruil kunnen doen, wij kunnen u eventueel ook een artikel toesturen dat u onze link daar in verwerkt, u heeft dan een extra unieke tekst.

  Ik verneem het graag van u.

  Met vriendelijke groet,
  Sanne Bakker
  Zwemkleding.nl”

  • admin zegt:

   Beste Sanne,

   Het aanleveren van een artikel voor op Vakantieatlas.com is op zich mogelijk. Wel zou ik graag vernemen waar jullie een link terug kunnen plaatsen ?

   Met vriendelijke groet,

   H. Poppink

   • Viorel zegt:

    fijn dat jullie weer vleiig thuis zijn .het is inderdaad een vakantie om nooit meer te vergeten.ik hoop ooit nog een kans te krijgen om ook mijn grenzen te verleggen,we zien wel.en voor jullie ,hoop ik dat jullie nog vele malen samen met mams en rope naar spanje af reizen. (kunnen wij ook weer mee genieten).gezellig met je zus en moeders zo te kunnen genieten.en verder zie ik jullie woensdag wel weer,doei

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>