Vakantietips voor alle bestemmingen

Info over alle zonbestemmingen

Vakantiehuis Italie

Na een jaar hard werken ben je weer eens toe aan een heerlijke zomervakantie. Het weer in Nederland belooft weer eens weinig goeds. Wat ga je dan doen? Uiteraard we trekken allemaal massaal naar het buitenland.

Vakantiehuis Italie
Een vakantiehuis in Italie geeft je optimale rust! Italie heeft vele luxe vakantiehuizen die net buiten het dorp liggen. Je hebt dus geen last van drukke steden, smog of andere vakantiegangers.

Luxe
Vakantiehuizen in Italie zijn er te krijgen in alle soorten en maten. Ook bied Italie bijzonder luxe vakantiehuizen. Zo zijn er vakantiehuizen die beschikken over een eigen zwembad, buitenterras, tennisbaan en fitnessruimte. Er is dus geen reden waarom je voor een hotel zou moeten kiezen.

Prijzen
De prijzen van deze luxe vakantiehuizen zijn wel aan de hoge kant. Voor een 14 persoons vakantievilla betaal je zo’n 17.500 euro voor een weekje. Maar wanneer je dit met 14 personen verdeeld lijkt het wel meet te vallen. Omgerekend betaal je zo’n 175 euro per overnachting.

Activiteiten
Uiteraard bied Italie veel activiteiten voor de toerist. Echter is het afhankelijk van je interesses wat je wilt gaan doen. Tussen juni en augustus kun je in Italie optimaal genieten van de zon. Dus wanneer je een echte strand- en zonvakantie wilt is het aan te raden om tussen juni en augustus te gaan.

Smog
Let op! Tussen juli en augustus is er veel last van smog in grote steden als Rome en Milaan. Let dus op waar en wanneer je een huisje boekt in deze grote steden. Smog is erg onprettig en kan voor irritaties zorgen.

, ,

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>