Vakantietips voor alle bestemmingen

Info over alle zonbestemmingen

Vapzo maakt de prijzen van vakantieparken transparant

Wie ergert zich niet aan die foute prijzen van aanbiedingen? Het is altijd hetzelfde, die leuke aanbieding van een weekendje weg in een bungalowpark voor €99, blijkt bij afrekenen toch ineens bijna dubbel zo duur uit te vallen. Paar euro’s voor de toeristenbelasting per persoon, schoonmaakkosten, reserveringskosten en natuurlijk niet te vergeten de lakenpakketten. Bij elkaar toch snel nog een €80 extra op die fantastische aanbieding. En ja, dan is het ineens niet zo goedkoop meer. Ook op vakantieveilingen moet je altijd goed opletten wat de bijkomende kosten zijn, voor je het weet zit je toch aan een vrij duur weekendje weg vast.

Vapzo
Daarom is er nu Vapzo. Vapzo zoekt door de miljoenen prijzen de goedkoopste aanbiedingen en telt daarbij gelijk de bijkomende verplichte kosten op. Hierdoor krijg je direct te zien wat de totaalprijs is. De resultaten van de goedkoopste aanbiedingen worden snel en overzichtelijk gepresenteerd, hiermee is Vapzo een ideale vakantiereiswijzer voor de zoektocht naar een leuk geprijsd weekend op een vakantiepark. Wil je met 6 personen weg en minimaal drie slaapkamers en een vakantiepark met zwembad. Geen probleem, met de makkelijke en eenvoudige filters stel je het allemaal kinderlijk eenvoudig samen. Probeer het ook uit en je wordt niet meer lekker gemaakt door verleidelijke aanbiedingen.

Gratis prijs alert
Verder biedt de vakantiereiswijzer van Vapzo ook de zeer makkelijke prijs alert. Dit is een gratis service die je op de hoogte houdt van de ontwikkeling van de prijzen. Ben je op zoek naar een leuke aanbieding, maar je vindt de prijs toch nog te hoog, dan kan je een prijs alert instellen. Je geeft je email adres op en vervolgens hoe vaak je op de hoogte gehouden wilt worden over de prijs. En zo ontvang je elke dag of één keer per week een email met daarin de aanbiedingen van jouw voorkeur. Met één klik op de knop op een link in die email verwijder je direct het prijs alert en ontvang je daarna geen email meer. Werkt simpel maar wel zo handig.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>