Vakantietips voor alle bestemmingen

Info over alle zonbestemmingen

Waar op letten als je wilt parkeren bij Schiphol?

Ga je graag op vliegvakantie, maar zie je op tegen het parkeren van je auto bij Schiphol? Je moet een kaartje kopen bij de automaat of van te voren via internet een plaats reserveren. Je kunt natuurlijk ook met het openbaar vervoer. De trein, taxi of de bus zijn mogelijkheden, maar misschien zie je het helemaal niet zitten om met openbaar vervoer te reizen. Vanaf nu hoeft dat allemaal niet meer. Regel snel, makkelijk en betrouwbaar je parkeerplaats met de nieuwe app van Park-A-Way!

De app

Park-A-Way heeft een app ontwikkeld waarmee met één druk op de knop een parkeerplaats kan worden vastgelegd in één van de parkeergarages bij Schiphol. Dit kan gedaan worden tot 2 uur voor vertrek. De app kan gratis gedownload worden in App store. Na het downloaden van de app en het aanmaken van een gebruikersnaam en wachtwoord kan je kiezen waar je op Schiphol wilt parkeren, en voor welke periode.

Kort of lang

Het maakt niet uit of de auto voor 3 dagen of voor 4 weken geparkeerd wordt. Je auto is tijdens deze periode verzekerd tegen diefstal, vernieling en brandschade. De maximale parkeerperiode is 4 maanden.

Tarieven

De app is gratis. Voor Park-A-Way parkeren betaal je altijd een vaste prijs. Voor 8 dagen betaal je al vanaf 45,00 euro. Hoe langer je parkeert hoe voordeliger het wordt.

3 dagen euro 25,00
8 dagen euro 45,00
15 dagen euro 75,00
22 dagen euro 100,00

Kies voor Park-A-Way

Park-A-Way is snel, makkelijk, betrouwbaar en voordelig! Je hoeft nooit meer eerder van huis weg om een parkeerplaats te zoeken bij Schiphol.

Parkeeraanbieders

Je kunt online zelf ook kijken naar beschikbare aanbieder die een parkeerplaats aanbieden. Er zijn genoeg te vinden en door ze te vergelijken kun je precies zien hoeveel er wordt gevraagd en bovendien kun je eventueel ook direct een parkeerplaats reserveren. Dat is natuurlijk ideaal. Ga je voor de goedkoopst mogelijke oplossing? Dan kun je kiezen voor een parkeeraanbieder wat verder van het vliegveld. Hoe dichter bij het vliegveld, hoe duurder. Er gaan wel altijd bussen naar het vliegveld, zodat het eigenlijk niet zoveel uit maakt waar je je auto uiteindelijk parkeert.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>